Resultaat 25–32 van de 51 resultaten wordt getoond

Bepin De Eto Flavé Prosecco Superiore Rosato Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

13,50 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een mousserende top wijn. De druiven groeien in het hart van de Conegliano heuvels, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Bepin de Eto Flave Rosato Spumante is gemaakt van 100% Prosecco druiven

Proefnotitie

Het bouquet van deze wijn is genereus en toch verfijnd met rijk fruit. In de neus witte perzik en abrikozen, gevolgd door meloen, lychee en grapefruit. Florale tonen in overvloed, zoals van rozenblaadjes en cyclaam.  Op het palet een verfijnde en subtiele smaak, crispy en goed in balans, met een smakelijke afdronk.

In Veneto, ten midden van de Colli di Conegliano hillslopes, is het Ceschin familiebedrijf gevestigd. Hongerig naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, nam Nicoletto het familiebedrijf over. Hij bouwde een solide basis voor het bedrijf door zijn liefde. Dit bedrijf heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Mosè en hij gaf het door aan zijn zoon Giuseppe. Hij kreeg veel waardering van stadsgenoten. Hij gaf het wijnhuis de naam: Bepin de Eto, Giuseppe van Nicoletto.

  • Ideaal als aperitief of bij fruit desserts.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

 

 

Bepin De Eto Prosecco MAGNUM 1,5ltr Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

37,95 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Bepin De Eto Prosecco Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

13,50 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Champagne Baron Fuenté Demi-Sec Grande Réserve

De Demi-Sec heeft een lichtgele kleur. In de neus komen aroma’s van appel, perzik en peer naar voren. In de mond is deze Champagne soepel, met smaken van vers fruit. De afdronk is mooi en aangenaam lang, rond, fruitig en honingzoet!

Het Champagne huis Baron Fuenté werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn Spaanse echtgenote Dolores Fuentes. In die tijd werd een start gemaakt met slechts een hectare wijngaarden, die zij kregen van de vader van Gabriel ter ere van hun huwelijk. Heden ten dagen is Baron Fuente in het bezit van 50 ha wijngaarden. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly sur Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. 

De Champagne Baron Fuenté Demi-Sec Grande Réserve bestaat uit 60% Pinot Meunier, 30% Chardonnay en voor 10% uit de Pinot Noir druif.

Een subtiel samengaan van de druivensoorten leidt tot deze klassieke Champagne die ras en body vertoont. Voelt zich thuis bij elke gelegenheid. 

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Deze Cuvee kan worden geserveerd als aperitief en bij elke gelegenheid.

Champagne Baron Fuenté Esprit Quinconce Grand Cru

De Champagne Baron Fuenté Esprit Quinconce Grand Cru is een uitgebalanceerde en elegante Grand Cru Champagne.

In de neus geeft de Champagne Baron Fuenté Esprit Quinconce Grand Cru veel appel, peer, perzik en hints van bloemen. In de mond is de Champagne Baron Fuenté Esprit Quinconce Grand Cru fruitig, mooi in balans en heeft het een goede structuur. Dankzij de vakmanschap en ervaring, is dit ook een van de mooiere champagne wijnen van de deze champagne streek.

De Champagne Baron Fuenté Esprit  Quinconce Grand Cru bestaat uit 55% Chardonnay en 45% Pinot Noir. De Chardonnay en Pinot Noir druiven worden speciaal geselecteerd voor de Grand Cru champagen wijnen. De wijngaarden liggen in de Cotes de Blancs en de Montagne de Reims. Hier is het Champagne gebied rijk aan kalkrijke grond.

Het Champagne huis Baron Fuenté werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn Spaanse echtgenote Dolorès Fuentes. In die tijd werd een start gemaakt met slechts een hectare wijngaarden, die zij kregen van de vader van Gabriel ter ere van hun huwelijk. Heden ten dagen is Baron Fuenté in het bezit van 50 ha wijngaarden. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly sur Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. 

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Heerlijk bij kaviaar en sushi!

Champagne Baron Fuenté Rosé Dolorès Brut

Deze rosé champagne wordt gemaakt van 40% Pinot Meunier, 40% Chardonnay en 20% Pinot Noir. Zeer belangrijk voor de druiven in het Champagnegebied is de zeer kalkrijke grond. Door Gabriel Baron vernoemd naar zijn Spaanse vrouw Dolorès, vanwege de intensieve en temperamentvolle smaak. Een rosé champagne met veel smaak en kleur in vergelijking met veel andere soortgenoten. Deze wijn valt zeer regelmatig in de prijzen bij diverse proeverijen en concoursen over de hele wereld. Goede neus van rood fruit zoals aardbei en framboos en een elegante, volle smaak met een goede lengte in de afdronk en een fijne mousse.

Het Champagne huis Baron Fuenté werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn Spaanse echtgenote Dolorès Fuentes. In die tijd werd een start gemaakt met slechts een hectare wijngaarden, die zij kregen van de vader van Gabriel ter ere van hun huwelijk. Heden ten dagen is Baron Fuenté in het bezit van 50 ha wijngaarden. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly sur Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. 

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Een subtiel samengaan van de druivensoorten leidt tot deze klassieke Champagne die ras en body vertoont. Voelt zich thuis bij elke gelegenheid. 

Champagne Baron Fuenté Tradition Brut

De Champagne is lichtgeel van kleur met een fijne mousse. Deze Tradition Brut rijpt minimaal 3 jaar in de kelders van Baron Fuenté, in deze tijd ontwikkeld hij zijn zachte mousse (bubbels) en verfijnde rijke karakter. In de geur heeft deze Baron Fuenté Tradition Brut indrukken van toast, citrus fruit, appels, elegante tonen van gekonfijt en gedroogd fruit en een wat lichte honing aroma. In de mond is de Champagne Baron Fuenté Tradition Brut soepel en goed in balans met een zachte afdronk en een goede lengte. 

Het Champagne huis Baron Fuenté werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn Spaanse echtgenote Dolores Fuentes. In die tijd werd een start gemaakt met slechts een hectare wijngaarden, die zij kregen van de vader van Gabriel ter ere van hun huwelijk. Heden ten dagen is Baron Fuente in het bezit van 50 ha wijngaarden. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly sur Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. 

De Champagne Baron Fuenté Tradition Brut bestaat uit 70% Pinot Meunier en 30% uit de Chardonnay druif.

Een subtiel samengaan van de druivensoorten leidt tot deze klassieke Champagne die ras en body vertoont. Voelt zich thuis bij elke gelegenheid. 

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • De ideale Champagne voor feestelijkheden en festiviteiten, voorafgaand aan diners, als spoom, bij oesters of bij een heerlijk champagne ontbijt.

Champagne Jacquart Mosaïque brut (in geschenkverpakking)

50,90 incl. btw

Een feestelijke champagne van hoog niveau van het beroemde huis Jacquart. Deze Brut Mosaïque is sprankelend van kleur. In de geur frisse peer, vijgen, amandel en bloesem. Even het glas walsen en er komen rijkere geuren naar boven van honing en vers gebakken brood. De wijn heeft een fijne bubbel, verfrissend en het fruit houdt lang aan.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Past goed bij: gefrituurde vis, krab, zeeduivel, roerei, zachte kazen en elke gelegenheid.