The Wolftrap White heeft een volle, rijpe aanzet, en een rijke smaak van steenfruit, kruiden en een mooi geïntegreerde invloed van het eikenhout. Zeer lange afdronk.
Deze wijn is gemaakt van 40% Viognier, 39% Chenin Blanc en 21% Grenache Blanc druiven. De Chenin Blanc en de Grenache Blanc zijn 13 maanden gerijpt op vaten van Frans Eiken, de Viognier is pas toegevoegd bij het uiteindelijke blenden.
The Wolftrap White wordt gemaakt door de beroemde wijnmaker Marc Kent van het wijnhuis Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika.
Deze wijn is lekker bij gevogelte, varkensvlees en bij visgerechten met een volle, romige smaak.
Drink deze witte wijn op een temperatuur van 8-10°C.
Torre del Falasco Soave Classico is een droge, zachte, aangename wijn met een licht bittertje en een delicaat aroma. Soave betekent letterlijk ‘liefelijk’, wat een perfecte omschrijving is voor deze zachte en aangename wijn.
De wijn is afkomstig van wijnmaker Cantina Valpantena uit Valpolicella in Italië. Torre del Falasco wijnen worden gemaakt in Veneto ten noordoosten van Verona in Italië. Torre del Falasco ligt in het hart van de Veneto, één van Italië’s belangrijkste wijn producerende gebieden.
Deze wijn is heerlijk als aperitief of bij diverse visgerechten.
Drink deze wijn gekoeld op een temperatuur van 8-10°C.
Deze fantastische wijn wordt gemaakt van de beste selectie Viura en Sauvignon Blanc druiven. De druiven worden ontsteeld en zachtjes geperst om de beste kwaliteit te garanderen. De wijn ondergaat een koude maceratie van 3 tot 4 dagen. Hierna volgt een temperatuur gecontroleerde fermentatie (25°C), waarbij de meeste smaken en aroma’s geëxtraheerd worden.
Heldere strogele kleur. Het bouquet toont mooie aroma’s van limoen en groene appel. In de mond is deze wijn fris en fruitig.
Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
Heerlijk als aperitief. Ook goed in te zetten in combinatie met zeevruchten, vis, wit vlees en rijstgerechten of als huiswijn.
Deze lekkere Torre Oria Rosado is gemaakt van Bobal-druiven. De druiven zijn ontsteeld en licht geperst om de beste smaakkwaliteit te garanderen. De wijn ondergaat een koude maceratie van 3 tot 4 dagen.
Een frisse, sappige en verfrissende rosé met een lichtroze kleur. Een intens aromatische neus met veel tonen van rode bessen. Goed gestructureerd in de mond, frisse zuurgraad met de smaak van aardbeien en rozenblaadjes.
Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
Heerlijk als aperitief. Ook goed in te zetten in combinatie met gerechten uit de Aziatische of Oosterse keuken of als huiswijn.
Jonge mooie rode wijn 100% gemaakt van Tempranillo-druiven. De wijngaarden zijn geplant op redelijk vlakke grond, bruine bodems met een hoog kalksteengehalte. De gisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks onder gecontroleerde temperatuur. De wijn is ontworpen om jong te consumeren. Continentaal klimaat met koude winters en extreme zomers bieden een unieke wijn in deze regio.
Deze jonge Tempranillo is een mooie weerspiegeling van de regio met zijn heldere rode kleur. Smaken van rode bessen en een hint van zwarte peper vullen de mond. De wijn heeft een medium body en is heerlijk zacht.
Serveertemperatuur 15-17 graden Celsius.
Heerlijk bij tapas, rijst en vlees gerechten. Tevens perfect te gebruiken als huiswijn en als aperitief.
De wijngaarden voor deze wijn behoren tot “Les Vignerons des Côteaux Romanais” en strekken zich uit over beide oevers van de rivier de Cher in de Loire. De coöperatie die deze wijn maakt, staat bekend om haar kunst om van de sauvignon blanc een elegante wijn te maken met veel aroma en complexiteit. En om daar van te genieten is nog maar een klein kunstje. Touraine Sauvignon is lang niet zo beroemd als Sancerre of Pouilly- Fumé, maar het is één van Frankrijks wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Deze Sauvignon Blanc is lichtgeel van kleur. Expressieve neus met aroma’s van grapefruit, mango en perzik. Een rijke wijn, goed in balans en heerlijk op het palet, met wit fruit en nuances van witte bloemen.
Drink deze wijn op een temperatuur van 10-12°C.
De wijn is heerlijk verkwikkend fris en perfect bij witvis, asperge en geitenkaas.
Heerlijk op zichzelf, ook goed te schenken bij visgerechten met roomsaus, schaal-en schelpdieren, koude voorgerechten, charcuterie of bijvoorbeeld paté met een augurkje.