Resultaat 273–280 van de 343 resultaten wordt getoond

Tarani Gamay Rosé

Tarani Gamay rosé smaakt naar rood fruit en is lekker fris. De wijn ruikt naar rode besjes en frambozen.

  • Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.
  • Lekker als borrelwijn en bij lichte visgerechten en salades.

 

 

 

 

 

 

Tarani La Réserve Cahors Malbec

Tarani La Réserve is een stevige Malbec wijn. De wijn is kruidig en heeft ook smaken van rood fruit. De wijn ruikt naar rijp fruit en vanille.

  • Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
  • Lekker bij veel vleesgerechten en bij gevogelte zoals eend en gans.

 

 

 

Tarani Malbec

Tarani Malbec heeft een rijpe, licht zoete smaak met veel sappig donker fruit. De wijn heeft een warme en lange afdronk. De wijn ruikt naar rijpe pruimen, kersen jam en zoete kruiden.

  • Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.
  • Deze wijn is lekker bij stoofgerechten en gegrild vlees. Je kunt de wijn ook met een kaasplankje combineren.

 

 

 

Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc is een soepele zachte witte wijn waarvan de smaak wordt gedomineerd door exotisch fruit. Een fruitige Sauvignon Blanc en bovendien onze meest verkochte witte wijn.

  • Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.
  • Geweldig als aperitief en lekker bij schaal- en schelpdieren, visgerechten of wit vlees.

 

 

 

Terres Secrètes Mâcon Rouge

Terres Secrètes Mâcon Rouge heeft een soepele, fruitige smaak. De afdronk is elegant en in balans. De geur is aangenaam en heeft tonen van framboos, kersen en bessen.

De wijn wordt gemaakt door Vignerons des Terres Secrètes. De wijngaarden zijn gelegen in het zuiden van de Bourgogne-streek.

  • Drink deze wijn licht gekoeld op een temperatuur van 14-16°C.
  • Combineert goed met worst en kaas, maar ook met gebakken varkensvlees en gevogelte in saus.

The Chocolate Block

The Chocolate Block heeft een goede balans tussen fruit, kruiden en vanille. De wijn heeft een mooie afdronk met zachte tannines. In de geur vind je bessen, donker fruit, peper en kruiden.

Je kunt de wijn nu drinken, decanteer de wijn s.v.p. een uur voordat je de wijn drinkt, en zonder probleem 8 jaar bewaren.

Deze heerlijke wijn is een mix van Syrah (71%), Cabernet Sauvignon (12%), Grenache Noir (11%), Cinsault (5%) en Viognier (1%). De wijn heeft 16 maanden gerijpt in Franse eiken houten vaten.

Deze hout gerijpte rode wijn wordt gemaakt op Boekenhoutskloof, één van de meest gerenommeerde wijnbedrijven uit Franschhoek, Zuid Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij lamsvlees, wildgerechten of eendenborst.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.

The Wolftrap Red

The Wolftrap Red heeft een robuuste droge smaak van donker fruit, geroosterde koffie- en cacaobonen. De smaak is sappig, fruitrijk, rond en kruidig met rijpe tannine structuur.

Deze wijn is gemaakt van 68% Syrah, 30% Mourvèdre en 2% Viognier druiven en heeft daarna gerijpt op gedeeltelijk nieuwe Frans eikenhouten vaten.

The Wolftrap Red wordt gemaakt door de beroemde wijnmaker Marc Kent van het wijnhuis Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij gegrild vlees, wild en stevige kazen, maar ook bij de borrel.
  • Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C.

The Wolftrap Rosé

The Wolftrap Rosé heeft een complexe smaak waarin het fruit duidelijk naar voren komt. Een rosé wijn gemaakt van typische Rhône druiven.

Deze wijn is gemaakt van 10% Grenache, 70% Syrah en 20% Cinsault druiven. De druiven blijven kort in contact met de schil om zoveel mogelijk kleur aan het sap te geven. Hierna wordt het sap, temperatuur gecontroleerd, vergist.

The Wolftrap Rosé wordt gemaakt door de beroemde wijnmaker Marc Kent van het wijnhuis Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij de borrel en bij salades en de Aziatische keuken.
  • Drink deze rosé wijn op een temperatuur van 8-10°C.