Resultaat 17–24 van de 107 resultaten wordt getoond

Out of stock

Brique d’Or Chardonnay

Barrique d’Or Chardonnay is prachtig goudgeel van kleur. Aroma’s van honing, witte amandelen en specerijen. De smaak barst van het witte fruit. Rond en zacht, heerlijke zuren, room en toast door korte houtrijping. Rond en zacht met in de finale een fijne frisheid.

In het milde klimaat van de Languedoc rijpt de chardonnay perfect. Omdat het hier wat warmer is dan in de Bourgogne krijgt de Chardonnay hier een rijper en rijker karakter, met heerlijk tropisch fruit. Een lichte houttoets geeft hem een mooie verleidelijke toon van vanille en toast.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Barrique d’Or Chardonnay ish eerlijk op zichzelf. Perfect te serveren bij witvis, koude vleesgerechten, gevogelte of (zomerse) salades.

Bereich Bernkastel Qualitätswein LTR

Bereich Bernkastel Qualitätswein is van Gebr. Steffen. Dit is een familie bedrijf dat gevestigd is in Trittenheim am Mosel. Ze bezitten veel eigen wijngaarden maar kopen ook druiven in.

Rijp wit fruit voert de boventoon in dit glas, aantrekkelijk zoetje met een frisse afdronk.

Gemaakt van de Müller Thurgau, Silvaner druiven.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Lekker als aperitief en bij salades.

Bergsig Chardonnay Barrel Fermented

Deze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay druiven en heeft gerijpt in eiken houten vaten. Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout is gerijpt. Hij is gelaagd en complex. Zeer zuiver en uiterst elegant. Deze Chardonnay is een ultieme wijn om lekker lang te lunchen of om extra te genieten van voorgerechten met vis, vogel, varken of bij vegetarische gerechten.

Deze hout gerijpte Chardonnay wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Past goed bij: salades met gerookte kip, stokbrood fricandeau, vette witvis, risotto met zeevruchten.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Bergsig Gewürztraminer

Bergsig Gewürztraminer smaakt opwekkend fris en fruitig met een aangenaam lange afdronk. De wijn heeft een complexe en bloemige geur met kenmerken van rozen en tropisch fruit.

Deze wijn is gemaakt van 100% Gewürztraminer druiven.

Bergsig Gewürztraminer wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij gerechten uit de Aziatische keuken.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 6-8°C.

Bergsig Sauvignon Blanc

Bergsig Sauvignon Blanc is een zeer verfrissende, fruitige en elegante Sauvignon Blanc. De wijn heeft een frisse grasachtige geur, waarin de Sauvignon Blanc duidelijk herkenbaar is.

Bergsig Sauvignon Blanc wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Bergsig Sauvignon Blanc is lekker als aperitief en bij lichte maaltijden en wit vlees.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 6-8°C.

Bernardus Sauvignon Blanc

Bernardus Sauvignon Blanc Griva smaakt naar grapefruit, kruisbes, citrus- en tropisch fruit en grassige tonen.

Bernardus Sauvignon Blanc Griva wordt gemaakt Bernardus Winery in de wijngaarden in de Carmel Vallei. Deze zijn zorgvuldig beplant met diverse druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot. De Sauvignon Blanc en Chardonnay druiven groeien in koele zeeklimaten, namelijk in de Monterey Bay.

Sauvignon Blanc druiven

Bernardus Sauvignon Blanc Griva is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc druiven. 80% van de wijn is gefermenteerd in roestvrijstalen tanks. De overige 20% is gefermenteerd op ouder eikenhout.

Licht gele kleur met aroma’s van citrusfruit, kruisbessen en tonen van vers gemaaid gras. Deze wijn heeft smaken van grapefruit, kruisbes, citrus- en tropisch fruit en grassige tonen.

  • Bernardus Sauvignon Blanc Griva is lekker bij gegrilde vis, bij gevogelte en bij wit vlees.
  • Drink deze witte wijn wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Bernardus Chardonnay

Taste a Dream. Dit is wat Nederlander Ben Pon voor ogen had. Zeer verleidelijke geur met vanille, banaan, en exotisch fruit gevolgd door een rijke, romige en volle smaak. Weelderige en stoere robuuste houtgerijpte wijn met een prachtig lange afdronk. Onlangs beloond met 90 punten in het wijn magazine Decanter. Absoluut een aanrader

Bernardus Winery is gevestigd in Monterey County. De wijngaarden zijn perfect gelegen. De stokken staan op hellingen die met elkaar een amfitheater vormen, een “Superbowl” zoals men dat in Amerika noemt. De bergen beschermen de wijnstokken tegen te grote invloeden vanuit zee. De koele wind en de mist zorgt voor een langzame rijping van de druiven, hierdoor hebben de druiven een prachtige structuur en zuurgraad.

  • Bernardus Chardonnay is lekker bij gevogelte, wit vlees en (gegrilde) visgerechten met saus.
  • Drink deze witte wijn op een temperatuur van 10-12°C.

BEYER RANCH CHARDONNAY

Geïnspireerd door de familie Beyer, die de oorspronkelijke eigenaren waren van een van de boerderijen die Wente momenteel gebruikt. De Beyer Ranch-wijnen zijn een eerbetoon aan de hardwerkende en gepassioneerde boerenfamilies in Californië.  Deze wijnen weerspiegelen de toewijding de zorg en het geduld die nodig zijn om wijn van de bovenste plank te produceren. Deze wijn is gemaakt van 100% chardonnay.

Proefnotitie
Deze houtgerijpte Californische chardonnay heeft tonen van vanille met hints van groene appel.

  • Past perfect bij zalm en andere gerechten met schaal- en schelpdieren.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.