Resultaat 89–96 van de 343 resultaten wordt getoond

Bepin De Eto Flavé Prosecco Superiore Rosato Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

13,50 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een mousserende top wijn. De druiven groeien in het hart van de Conegliano heuvels, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Bepin de Eto Flave Rosato Spumante is gemaakt van 100% Prosecco druiven

Proefnotitie

Het bouquet van deze wijn is genereus en toch verfijnd met rijk fruit. In de neus witte perzik en abrikozen, gevolgd door meloen, lychee en grapefruit. Florale tonen in overvloed, zoals van rozenblaadjes en cyclaam.  Op het palet een verfijnde en subtiele smaak, crispy en goed in balans, met een smakelijke afdronk.

In Veneto, ten midden van de Colli di Conegliano hillslopes, is het Ceschin familiebedrijf gevestigd. Hongerig naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, nam Nicoletto het familiebedrijf over. Hij bouwde een solide basis voor het bedrijf door zijn liefde. Dit bedrijf heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Mosè en hij gaf het door aan zijn zoon Giuseppe. Hij kreeg veel waardering van stadsgenoten. Hij gaf het wijnhuis de naam: Bepin de Eto, Giuseppe van Nicoletto.

  • Ideaal als aperitief of bij fruit desserts.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

 

 

Bepin De Eto Prosecco MAGNUM 1,5ltr Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

37,95 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Bepin De Eto Prosecco Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

13,50 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Bereich Bernkastel Qualitätswein LTR

Bereich Bernkastel Qualitätswein is van Gebr. Steffen. Dit is een familie bedrijf dat gevestigd is in Trittenheim am Mosel. Ze bezitten veel eigen wijngaarden maar kopen ook druiven in.

Rijp wit fruit voert de boventoon in dit glas, aantrekkelijk zoetje met een frisse afdronk.

Gemaakt van de Müller Thurgau, Silvaner druiven.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Lekker als aperitief en bij salades.

Bergsig Cabernet Sauvignon

Bergsig Cabernet Sauvignon heeft een mooie robijnrode kleur. In de geur tonen van zwart fruit zoals cassis en aangename hout aroma’s. De smaak is compact en vlezig met een fijne tannine structuur. Een lekkere en sappige afdronk.

Deze wijn is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon druiven en heeft gerijpt in eiken houten vaten.

Bergsig Cabernet Sauvignon wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij gebraden rundsvlees, stoofpot en geroosterde lamskoteletten.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Bergsig Chardonnay Barrel Fermented

Deze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay druiven en heeft gerijpt in eiken houten vaten. Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout is gerijpt. Hij is gelaagd en complex. Zeer zuiver en uiterst elegant. Deze Chardonnay is een ultieme wijn om lekker lang te lunchen of om extra te genieten van voorgerechten met vis, vogel, varken of bij vegetarische gerechten.

Deze hout gerijpte Chardonnay wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Past goed bij: salades met gerookte kip, stokbrood fricandeau, vette witvis, risotto met zeevruchten.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 10-12°C.

Bergsig Estate Cape LBV

Bergsig Estate Cape LBV is een volle, zachte en donker gekleurde Portwijn met beginnende “tawny” tinten. De smaak is rijk en zacht met een uitzonderlijk lange nasmaak. Deze “port” is samengesteld van de druiven uit één oogstjaar.

Bergsig Estate Cape LBV is gemaakt van Tinta Barocca druiven die pas toen ze volledig rijp waren werden geplukt. Nadat het verrijkt is met Brandy rijpt deze Port wijn op gebruikte Eikenhouten vaten.

Deze wijn is afkomstig van Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Bergsig Estate Cape LBV is lekker bij sigaren, gerijpte kaas, koffie, zandkoekjes en rijke vruchten taart.
  • Drink deze Late Bottled Vintage op een temperatuur van 16-18°C.

Bergsig Gewürztraminer

Bergsig Gewürztraminer smaakt opwekkend fris en fruitig met een aangenaam lange afdronk. De wijn heeft een complexe en bloemige geur met kenmerken van rozen en tropisch fruit.

Deze wijn is gemaakt van 100% Gewürztraminer druiven.

Bergsig Gewürztraminer wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij gerechten uit de Aziatische keuken.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 6-8°C.